9530

 • 20. maj 2020Bonbon landsommerland//data4u.blob.core.windows.net/webimages/marker.png

  BonBon-Land er en smuk 16 år gammel temapark som er bygget op på baggrund af mågeklatter, hundeprutter osv., som tilbyder et bredt sortiment af attraktioner for alle aldersgrupper, fra små baby karruseller til store rutsjebaner med frit fald og loop. Desuden er der restauranter, ishuse, og masser af muligheder for at sidde udendørs og nyde den medbragte mad. Derudover har Børneteateret, Søløveshowet og Cowboy-klovnen Bang-Bang underholdning 3 gange hver dag.I højsæsonen vil Cirkus BonBon-Land ligeledes underholde 3 gange om dagen. Særdeles god adgang til Handicaptoiletter og puslefaciliteter. Under 90 cm. Fri adgang. Når entreen er betalt er der fri adgang til alle forlystelser.

9525

 • 20. maj 2020Djurs sommerlandsommerland//data4u.blob.core.windows.net/webimages/marker.png

  Hæsblæsende rutschebaneture, fantasifuld leg, de herligste vandkampe, eller bare afslappende familiehygge i den store grønne park - Djurs Sommerland er en verden af oplevelser for både små og store legebørn! Tag hele familien med på sørøvertogt i ”Skatteøen” - Europas største water coaster, og oplev også suset i Danmarks største og hurtigste rutschebane ”Piraten”, der flere gange er kåret som en af verdens bedste. Intet andet sted i Danmark bliver jeres rutschebaneoplevelser så store som i Djurs Sommerland. Tag en dyst på Tarzanbanerne, tuml løs på trampolinerne eller gå på opdagelse på de imponerende legepladser. Den store grønne forlystelsespark er som skabt til leg og familiehygge. Bagefter kan I hoppe i det kæmpestore Vandland med over 1 km vandrutschebaner, bølgebassin og Danmarks største vandlegeplads. Det er et paradis for vandhunde på en varm sommerdag. 2 sjove familienyheder i 2012 Djurs Sommerland har mere end 60 forlystelser, og i 2012 kan I glæde jer til to sjove familienyheder. Tag plads i slangehovederne og sus igennem junglen i den nye, store familiekarrusel, Solguden – men pas på de magiske solguder skyder med vand. Kør også ræs mod hinanden i de nye, skægge Buffalo Bumper Cars i Cowboy- og Indianerland. Oplev også et magisk efterårseventyr, når flere end 10.000 græskar, kæmpeedderkopper, levende hekse, spændende underholdning og sjove aktiviteter forvandler Djurs Sommerland til en af Danmarks største efterårsoplevelser for hele familien.

9526

 • 20. maj 2020Fårup sommerlandsommerland//data4u.blob.core.windows.net/webimages/marker.png

  Stort sommerland beliggende i skyggefuld skov. Mange forlystelser for både store og små børn. Meget stort vandland med rutsjebaner og børneaktiviteter. Til de helt små er der gode puslefaciliteter med gratis bleer og ammestue. Der kan lejes trækvogne, klapvogne og garderobe.

9532

 • 20. maj 2020Jobolandsommerland//data4u.blob.core.windows.net/webimages/marker.png

  Et eldorado for hele familien med bl.a. et 6000 kvm. opvarmet vandland med div. rutschebaner. Dyrepark med forskellige Abe arter, Lamaer, okser, Næsebjørne, papegøjer, Æsler, påfugle, geder mv. El biler, gynger, karrusel, svævebaner, 25 robåde, hoppepuder, minigolf, klatreland mv. Flyv en tur i Nautic jet, eller drej 360 grader rundt med Luna loop. Alle forlystelser er gratis når entreen er betalt - det gælder også for vandland.

9527

 • 20. maj 2020Legolandsommerland//data4u.blob.core.windows.net/webimages/marker.png

  I LEGOLAND® er DU helten. Oplev en verden af LEGO® klodser, ta’ på vikingerejse, rid til det vilde Vesten eller sluk brande. Mærk suset med den seje rutschebane X-treme Racers eller hop på Dragen, der kører modige børn og voksne tilbage til Middelalderen fyldt med mystik og eventyr. Pas på! Lige rundt om hjørnet huserer Captain Roger og hans horde af vilde sørøvere, og under vandet venter årets sejeste nyhed ”Atlantis” på at blive opdaget. Her kan du komme med de modige LEGO dykkere på ekspedition. Opdag en fantastisk undervandsverden med ubåd, skibsvrag, tropiske fisk og en skat fyldt med kostbare ædelstene. Men vær forsigtig! Atlantis’ skat bliver bevogtet af levende hajer!

9529

 • 20. maj 2020Sommerland Sjællandsommerland//data4u.blob.core.windows.net/webimages/marker.png

  Pak familien og picnickurven til sjovtur i det grønne, og tag jer god tid til at nyde de fælles oplevelser i Sommerland Sjælland. Børn som voksne går i barndom og kaster sig straks ud i trampolinhop, kanoræs og vandpistolskydning, når I rammer parken. Prøv i 2011 nyheden KlatreFidusen, klatrebanen, hvor små og store prøver grænser af med rebbaner, højder og hængebroer. Slap af ved Fidylinetårnet, en vaskeægte tøsesandkasse ved grillområdet, nær madkurv, minivilde aktiviteter og parktog. Dyst i petanque og avanceret minigolf, eller få sus i maven i looprutsjebanen Vildkatten, gokarts og buggybiler. På med badetøjet og klar til vandplask i Sjællands største udendørs vandland, Den Blå Lagune, som i 2011 er åben fra den 18. juni. Med 7 vandrutsjebaner og 6 bassiner får I rigtig pjasket løs i sommervarmen. Den store park har luft og masser af plads at boltre sig på, og med gratis parkering, betaler I blot entré, og kan derefter prøve løs af alle forlystelserne. Tag mobilen med, og vær klar til mobile overraskelser undervejs.. Sommerland Sjælland har egen togstation midt i parken, og du kan købe kombibilletter med transport hjemmefra via websiden. I 2011 er der pakketilbud med Storebæltsbroen og Mols-linien.

9531

 • 20. maj 2020Sommerland Sydsommerland//data4u.blob.core.windows.net/webimages/marker.png

  Sommerland Syd er en hyggelig og børnevenlig forlystelsespark med sjove oplevelser for alle. Den ligger ved Tinglev i Sønderjylland kun 20 kilometer nord for grænsen. Der er vilde rutsjebaner og karruseller, hvor man får fart og spænding, og man kan også prøve kræfter med klatrevægge og forhindringsbaner. Der er også hoppepuder, guldgravning, ponyridning, gedeland og meget mere. Husk også badetøj, så I kan hoppe i vandlandet med de mange vandrutsjebaner og det 900 m2 store bølgebassin. Få stillet sulten og slukket tørsten når I besøger Sommerland Syd. Både bistro og pizzeria lokker med lækre retter og kioskerne serverer kolde isvafler og søde candyfloss. I kan også medbringe jeres egen frokost, og grillen er tændt til grill-selv mellem kl. 12 og 15 hver dag.