9528

 • 25. maj 2020Bakkenforlystelser//data4u.blob.core.windows.net/webimages/marker.png

  Bakken byder på kørende forlystelser for alle, og der er 34 at vælge imellem – lige fra karruseller og Thrill Rides til rutschebaner og TårnGys, så uanset om du er stor eller lille, kan du få sus i maven. Bakken ligger skønt lige midt i Dyrehaven, og der er både forlystelser og boder og beværtninger for alle aldre. Her kan du også møde børnenes ven Pjerrot. Foran sit lille grønne hus på Bakken fortæller Pjerrot eventyr, laver tryllekunster og spiser sin livret – ild – hver eftermiddag.

9530

 • 25. maj 2020Bonbon landforlystelser//data4u.blob.core.windows.net/webimages/marker.png

  BonBon-Land er en smuk 16 år gammel temapark som er bygget op på baggrund af mågeklatter, hundeprutter osv., som tilbyder et bredt sortiment af attraktioner for alle aldersgrupper, fra små baby karruseller til store rutsjebaner med frit fald og loop. Desuden er der restauranter, ishuse, og masser af muligheder for at sidde udendørs og nyde den medbragte mad. Derudover har Børneteateret, Søløveshowet og Cowboy-klovnen Bang-Bang underholdning 3 gange hver dag.I højsæsonen vil Cirkus BonBon-Land ligeledes underholde 3 gange om dagen. Særdeles god adgang til Handicaptoiletter og puslefaciliteter. Under 90 cm. Fri adgang. Når entreen er betalt er der fri adgang til alle forlystelser.

9534

 • 25. maj 2020Legelandet Vejleforlystelser//data4u.blob.core.windows.net/webimages/marker.png

  SUNDT, SJOVT OG HELT VILDT

  Tag i Legelandet.dk og få en fantastisk oplevelse i vores 3000 m2 store indendørs forlystelsespark. Her er der timevis af sjov og leg i vores spændende forlystelser for både børn og voksne, alt fra hoppeborge og rutsjebaner til gratis spillemaskiner og rodeotyr.

9535

 • 25. maj 2020Legelandet Århusforlystelser//data4u.blob.core.windows.net/webimages/marker.png

  SUNDT, SJOVT OG HELT VILDT

  Tag i Legelandet.dk og få en fantastisk oplevelse i vores 5000 m2 store indendørs forlystelsespark. Her er der timevis af sjov og leg i vores spændende forlystelser for både børn og voksne, alt fra indendørs golf og rutsjebaner til spillemaskiner og rodeotyr.

9527

 • 25. maj 2020Legolandforlystelser//data4u.blob.core.windows.net/webimages/marker.png

  I LEGOLAND® er DU helten. Oplev en verden af LEGO® klodser, ta’ på vikingerejse, rid til det vilde Vesten eller sluk brande. Mærk suset med den seje rutschebane X-treme Racers eller hop på Dragen, der kører modige børn og voksne tilbage til Middelalderen fyldt med mystik og eventyr. Pas på! Lige rundt om hjørnet huserer Captain Roger og hans horde af vilde sørøvere, og under vandet venter årets sejeste nyhed ”Atlantis” på at blive opdaget. Her kan du komme med de modige LEGO dykkere på ekspedition. Opdag en fantastisk undervandsverden med ubåd, skibsvrag, tropiske fisk og en skat fyldt med kostbare ædelstene. Men vær forsigtig! Atlantis’ skat bliver bevogtet af levende hajer!

9521

 • 25. maj 2020Tivoliforlystelser//data4u.blob.core.windows.net/webimages/marker.png

  Tivoli er en smuk gammel park med mange forlystelser, fine spisesteder. Tivoli har 30 spisesteder, 25 forlystelser, børneteater, revyteater, pantomimeteater, artistoptræden,udendørs rockscene (Plænen), koncertsal med internationale solister, dirigenter, orkestre og ballet gæstespil, jazzklub, Vise-Vershus, Tivoli-Garde og tusindvis af blomster. Mange smukke blomster og dekorationer. Nyeste attraktion i den gamle have er en kæmpestor og flot rutschebane "Dæmonen".

10018

 • 25. maj 2020Tivoli frihedenforlystelser//data4u.blob.core.windows.net/webimages/marker.png

  Tivoli Friheden er Århus’ forlystelsespark placeret i gå afstand fra centrum i den smukke Marselisborgskov. Her finder du ikke mindre end fire rutsjebaner og 19 andre forlystelser. Der er noget for alle, både børn og voksne. Start besøget med en tur i Cobra’en – den største og vildeste rutsjebane, hvor dine ben hænger frit i luften, mens du flyver afsted med over 70 km/t. Når du er sikkert tilbage på jorden kan du prøve årets helt nye forlystelser, Sving Gyngerne og Friheds Karrusellen. Begge er klassiske forlystelser. I Sving Gyngerne svinges du rundt i 8 meters højde mens du mærker suset i maven. Friheds Karrusellen er en tur for hele familien. I to etager finder du heste, elefanter, ballongynger og roterende kopper. Her kan hele familien få sig en ægte snurretur. Mellem de mange ture i forlystelserne kan du lade dig underholde af Pjerrot der tryller for de mindste. Eller hilse på parkens egne maskotter – Fru Frø & Hr. Kanin. På mange af dagene vil du også kunne opleve masser af anden underholdning for hele familien. Efter en lang dag byder Tivoli Friheden på flere spisesteder. Det være sig den klassiske burgermenu, men også muligheden for familievenlige All-You-Can-Eat buffeter. Du er også velkommen til selv af medbringe maden og grille bøfferne på vores idylliske grill-pladser. Der er mulighed for at opleve en hel dag i Friheden til en fast pris. Vi kalder det selv ’All Inclusive’, hvor prisen for voksne er 300,-. Her er der entré, forlystelser, All-You-Can-Eat buffet, drikkevarer og is inkluderet i prisen. Dette kan købes på www.friheden.dk eller ved indgangen til parken.